Frydenberg | Frydenberg trykkeri, kopi og print - Det siger vores kunder om os
Vi har så mange års erfaring inden for trykkeri, kopi og print, som vi gerne deler ud af til vores kunder. Læs hvad andre siger om os her!
trykkeri, kopi, print, kunder
1265
page-template-default,page,page-id-1265,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

“Jeg har siden 1985 haft et upåklageligt samarbejde med FRYDENBERG omkring tryk, konkurrencer, bøger, mapper, opklæbning, bannere, licitationer, julekort, visitkort og forsendelser.”

 

CHRISTIAN TRANBERG

ARKITEKT MAA

“Rubow Arkitekter har siden tegnestuen blev grundlagt i 1985 med stor tilfredshed anvendt J&R Frydenberg til tryk af tegninger,
og ikke mindst tryk og opklæbning af vores mange arkitekt konkurrencer.

J&R Frydenberg har været en utrolig samarbejdspartner som altid har stillet op og leveret arbejde af høj klasse, om det har været om natten eller i weekenden
har J&R Frydenberg været til rådighed for en fortravlet arkitekt.

 

Rubow Arkitekter kan på det varmeste anbefale alle andre som os at anvende J&R Frydenberg.”

 

LART HETLAND

PARTNER DIREKTØR – ARKITEKT MAA

“Jeg glemmer aldrig den gang, vi bestilte 200 postkort, og de kom til vores domicil i Lyngby en halv time senere. Vi troede ikke på den leveringstid, før vi åbnede kassen og så postkortene.”

“Frydenberg trykker ikke bare det, man sender. De kigger det lige igennem og tjekker alt. Det har flere gange reddet os fra fejl.”

“Vi får altid kvalificeret dialog om muligheder og valg af teknik og materialer. Frydenberg går op i at lave den rigtige løsning for os, ikke bare den hurtigste eller den de tjener mest på.”

“Frydenberg behandler dig som en kendt og betydningsfuld kunde. De står på hovedet for en, uanset om du køber meget eller lidt.”

 

PELLE MARKER

GRAFIKER

“Når man er i Frydenbergs hænder oplever man meget hurtigt tryghed og en sjælden ansvarlighed. Kvaliteten af det fysiske produkt er altid i den absolutte top – de flotteste print, den lækreste indbinding etc. – men det stopper ikke dér. På en søndag for mange år siden, i de hektiske produktionstimer lige inden en vigtig konkurrenceaflevering, ringede Leif og spurgte:

’Lars, vi har fundet en lille stavefejl på side 7 i mappen. Vi har den skrift-font I har anvendt, skal vi ikke selv lige rette fejlen?’ Den form for ansvarlighed er helt unik!”

 

LARS STEFFESEN

ARKITEKT & PARTNER

“Hvis jeg må give mit besyv med, så har i altid et skarpt øje med og går aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset hvor stram deadlinen måtte være.”

 

STEFAN LANGBØL

GRAFISK DESIGNER

“Hos Gottlieb Paludan Architects er vi altid trygge ved at lade Frydenberg stå for produktionen af vores grafiske materiale. Selv på de mest fortrolige konkurrencer og tilbud er Frydenberg professionelle, og kommunikationen og responstiden er upåklagelig og effektiv.”

 

CECILIE VON FOLSACH

ARKITEKT MAA – GRAFISK DESIGNER

”Hos Westergaard har vi i mange år samarbejdet med Frydenberg om vores tryksager og større printopgaver. Vi er altid blevet mødt med professionalisme, stabilitet, fleksibilitet og kreativitet – og med en personlig tilgang til samarbejdet.”

 

KIRSTEN LIND

ADMINISTRATOR

“Kombinationen af det bedste resultat, de mest engagerede medarbejdere og lokal stemning gør Frydenberg til byens bedste trykkeri!”

 

MARTIN LAURSEN

FOUNDING PARTNER – ARCHITECT MAA

“Vi har igennem hele tegnestuens virke anvendt Frydenberg, og gør det fortsat. Vi har en oplevelse af, at Frydenberg har en god balance mellem at være en strømlinet og professionel trykke-virksomhed, og samtidig at have den fleksibilitet og løsningsorienterede tilgang, der gør at vi – også i de lidt mere pressede situationer – får vores opgaver løst meget tilfredsstillende.”

 

KASPER PILEMAND

ASSOCIERET PARTNER – ARRKITEKT  MAA

”Hos Christensen & Co Arkitekter bruger vi altid J&R Frydenberg til vores tryk og print, af alt fra konkurrenceplancher og mapper til præsentationsmateriale af enhver art. Ganske enkelt fordi de er de bedste. De er de dygtigste og mest engagerede og giver os altid god faglig rådgivning og god service, som hver gang leder til et professionelt og smukt resultat”

 

MICHAEL CHRISTENSEN

KREATIV DIREKTØR – STIFTER & PARTNER – ARKITEKT MAA

“Frydenberg er altid klar til at gå det ekstra skridt, hvis der opstår et akut behov. Vi oplever desuden en rigtig fin fleksibilitet, en stor opmærksomhed omkring selve produktionen samtidig med et personligt engagement fra alle medarbejdere, som vi møder og har kontakt med. Mine varmeste anbefalinger, hvis I vil have et trykkeri, hvor man kan mærke personerne, der varetager din opgave.”

 

PETER LEMBKE GERDES

DIREKTØR

”Vi har i mange år få lavet trykkeopgaver hos Frydenberg, bl.a. streamers, plancher, hæfter, kuverter og visitkort. Kvaliteten har aldrig fejlet noget, priserne som regel konkurrencedygtige og servicen er glimrende. Og så er det også et plus at Frydenberg stadig bor i baghus på Nørrebro. Bliv ved med det!”

 

SØREN HOLGERSEN

“Når det virkelig går vildt til, er det en fornøjelse at have Frydenberg på leverandørlisten. De klarer altid ærterne og får varen frem uden så meget snak og dikkedarer. Til tiden..

OG ikke nok med det, de har altid et skarpt øje på kvaliteten, og går aldrig på kompromis. Uanset hvor stram en deadline, der er!”

 

SØREN LINDGAARD – DIREKTØR

 “Når vi på tegnestuen skal trykke tegninger, printe og indbinde mapper, opklæbe plancher, udsende projektmateriale, eller andet grafisk arbejde,  så er det hos Frydenberg; det har vi gjort i 20 år – på alle tiders trykkeri!

 

FRANK MAALI  & GEMMA LALANDA MLA/S

ARKITEKTER MMA